|
 |
|  |
|

|
poród z mężem czy bez...? |
| Autor |
Wiadomość |
marcysia83

Dzieci: 1
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 5 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Maj 2011 Posty: 2242 Skąd: Rushden
pounds 22436.00
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 12:53
|
|
|
malke, no dziękuję
Urszula, wiesz..... zdań innych czasami nie da się bagatelizować ......... ale co ma być to będzie |

Dziewczyny milego dnia Wam życzę |
|
|
|
|
Aguśka

Dzieci: Wiktoria
Znak zodiaku:

Wiek: 23 Dołączyła: 20 Lut 2012 Posty: 3 Skąd: z Gorzowa Wlkp, obecnie UK
pounds 26.00
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 18:58
|
|
|
Ja dałam mojemu męzowi wolną rękę, sam miał zdecydować czy chce być przy porodzie czy nie, długo się zastanawiał, aż w końcu powiedział że postanowił rodzić ze mną I teraz powiem wam szczerze że dodał mi mnóstwo sił, był moją podporą , a szczególnie że przy porodzie pojawiły się duże komplikacje. Naprawdę bardzo dobrze się spisał i jestem z niego dumna, bo przecież wiem ze nie było mu łatwo jak widział że jego kobieta tak cierpi z bólu.Oczywiście nie neguje tych mężczyzn którzy postanowili zostać za drzwiami, nie każdy ma tyle odwagi a też nie każda kobieta chce by jej facet widział jak się poci, męczy i krzyczy, rozumiem to doskonale, chociaż ja się cieszę że mój Łukasz był przy mnie. |
|
|
|
|
AJ

Dzieci: 1
Znak zodiaku:

pounds 1181.00
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 20:44
|
|
|
ja mialam mojego meza ze soba nawet w czasie mojego porodu kleszcowego
byl i tyle , ja swoje zrobilam , medycyna musiala pomoc przywitac mago na tym swiecie , a on wielce gral kochanego meza i tatusia hmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Template created by Minique
Copyright © 2009-2010 by mymamy.co.uk
|
|
 |
|
 |
|
|